Tűz - parázs- sistergés

Grill 

A grill pont az ellentéte a lassan, kíméletesen elkészülp BBQ húsoknak. Hirtelen nagy hőfelett kérgezzük  az érlelt marhát, vagy mangalica, kacsa, bárány szelet húsokat vagy különbüző stílusú nyársakat. 

Választékunk

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints rá:

  • Érlelt T-bone
  • Érlelt Ribeye
  • Kacsamell
  • Csontos Bárány gerinc
  • Garnéla-nyárs
  • Belsőség variációk
  • Érlelt hátszín
  • Mangalica Tarja
  • Csontos karaj
  • Csirkecomb
  • Grillezett zöldségek
  • Kérésre szinte minden féle húst beszerzünk az Argentin Ribeye-tól a Wagyu TomaHawkig
Tel.: +36-20-82-31-609
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el